طرز تهیه کیک آناناس

شیرین کننده ها
اکتبر 14, 2018
طرز تهیه پودینگ آناناس
اکتبر 14, 2018

طرز تهیه کیک آناناس

طرز تهیه کیک آناناس

مواد لازم

کمپوت آناناس ۱ پیمانه ، آب آناناس ۱ پیمانه ، پودر وانیل ۱ قاشق چایخوری، روغن ۱ پیمانه ، بکینگ ‌پودر ۲ قاشق چایخوری ، آرد ۲ پیمانه ، شکر ۱ پیمانه و نیم ، تخم‌ مرغ ۶ عدد ، بادام بو داده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

درون ظرفی مناسب آرد و بکینگ‌ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید.

درون ظرف دیگری  تخم ‌مرغ‌ ها را با استفاده از همزن برقی به هم بزنید تا کف کرده و به رنگ کرم روشن تبدیل شود.

در ظرف مناسب دیگری  روغن و آب آناناس را نیز با یکدیگر ترکیب کرده و به تدریج آرد را به آن اضافه کنید.

حالا  نیمی از برش‌های آناناس را به مخلوط اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و به آرامی به هم بزنید تا مایعی یکدست به دست آید.

سپس سفیده‌ ها را درون کاسه‌ ای ریخته و تا زمانی که کف کرده و با برعکس کردن ظرف از آن خارج نشود ، به هم زدن ادامه دهید.

در نهایت آن را با چرخش دورانی و به آرامی به مواد اضافه کنید.

قالب کیک را با کره چرب کرده و از مایع تهیه شده داخل آن بریزید.

در این مرحله قالب را درون فری که از قبل با دمای ۲۵۰ درجه گرم کرده‌اید، قرار داده و اجازه دهید به مدت زمان ۲۰ دقیقه داخل آن بماند.

هنگام پخت کیک ، درب فر را باز نکنید تا مانع از پف کردن آن نشوید.

پس از گذشت زمان مورد نظر، با کمک چنگالی ، وسط کیک را سوراخ کرده و اگر از مایع کیک چیزی به چنگال نچسبید ، کیک شما مغز پخت و آماده شده است.

آن را خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.

سپس کیک را از قالب خارج کرده و با شکلات آب شده و یا اسپری کف خامه و مقداری گردوی خرد شده تزئین کنید.

این کیک را می‌توانید با نوشیدنی‌های گرم نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *